Reguliere schoonmaak

FWN Reiniging is een professionele en een dienstverlenende organisatie die zich specifiek richt op schoonmaakonderhoud. Dagelijks staan onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers klaar om te zorgen voor een schone en verzorgde werkomgeving.

Specialistische reiniging

Naast regulier schoonmaakonderhoud biedt FWN Reiniging ook alle andere aanvullende services met betrekking tot schoonmaakonderhoud van gebouwen. Dit geldt voor zowel de binnen- als de buitenzijde van het gebouw.

Opleveringsschoonmaak

Huis verbouwd, net verhuisd of een grondige voorjaarsschoonmaak? Wij zijn ook eenmalig in te huren. In een paar uur tijd maken wij uw huis van top tot teen weer glimmend schoon.

Wij hebben kijk op schoonmaak en onderhoud. We verzorgen alles van dagelijks stofzuigen tot tapijtreiniging in Veenendaal en omstreken.

Kies ook voor een perfecte schone en goed onderhouden vloerbedekking in uw pand en reken op onze deskundige service. Tevens staan we u graag bij met deskundig advies over uw vloer.

schoonmaakdiensten Ede

Werkwijze schoonmaak

FWN Reiniging combineert jarenlange ervaring met de nieuwste middelen, technieken, maatwerk en een heel persoonlijke benadering.

In geval van calamiteiten, zoals water- en brandschade, of bij ziekte en vakantie van uw eigen interieurverzorg(st)er kunnen wij u uiteraard ook tijdelijk van dienst zijn.

Afspraken nakomen vinden wij erg belangrijk. We beschikken over een groot aantal medewerkers zodat we altijd in staat zijn om ruimtes op tijd schoon te maken

Meer informatie? Afspraak maken?

  • Wij komen graag bij u langs op locatie voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.
  • 06 - 22902823
  • f.w.n.reiniging@ziggo.nl
  • KvK: 67832393