FWN Reiniging Schoonmaakbedrijf Ede

Eén vast aanspreekpunt, prima kwaliteit van oplevering, eerlijke tarieven en een maatwerk oplossing voor al uw schoonmaak en onderhoud. Ons doel is om een totaalpakket aan schoonmaakdiensten te bieden, voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers, met een scherp oog voor detail, veiligheid en het milieu.

Afspraken nakomen vinden wij erg belangrijk. We beschikken over een groot aantal medewerkers zodat we altijd in staat zijn om ruimtes op tijd schoon te maken. Ook besteden wij veel aandacht aan de betrouwbaarheid van onze mensen. Tenslotte worden de werkzaamheden veel al na kantoortijd uitgevoerd.


Werken bij FWN Reiniging

Bij FWN Reiniging werken allround schoonmakers, die bereid en in staat zijn om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Voor een aantal diensten is het noodzakelijk om in het bezit te zijn van een VCA en/of vakdiploma schoonmaak. Eventuele vacatures maken wij kenbaar via onze Facebook- en Twitterpagina.

Milieubewust

FWN Reiniging staat voor groen schoonmaken. Wij geven om het milieu en dat komt ook terug in onze productkeuze. Bij al onze diensten denken wij na over de milieuvriendelijkste werkwijze.

Duurzaam en milieubewust werken. Dat is waar wij als schoonmaakbedrijf voor staan. Duurzaam slaat voor ons niet alleen op het milieu, maar ook op onze medewerkers. Wij werken met vaste medewerkers die voor lange tijd bij ons schoonmaakbedrijf werken.

Veiligheid

Boven alles staat vanzelfsprekend de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en iedereen in hun omgeving. Voor aanvang van iedere opdracht zorgen wij er voor dat hun welzijn op geen enkele wijze in gevaar wordt gebracht.

Schoonmakers komen bijna overal in een kantoor, bedrijfspand of woning. Daarom moeten onze medewerkers uiterst betrouwbaar zijn. Op verzoek van u als klant kunnen wij voor iedere medewerker een VOG-verklaring (Verklaring Omtrent het Gedrag) aanleveren.

Kwaliteit

De kwaliteit begint bij goed opgeleide, betrokken schoonmakers, voldoende aansturing en veel aandacht voor de werkvloer.

Uiteenlopende vakopleidingen en trainingen, regelmatig overleg en realistische prestatienormen, zorgen voor betrokken medewerkers die met plezier hun werk goed doen.

schoonmaak Ede